Elisa Luna – Gæsteunderviser

Elisa Luna doulauddannelse

Elisa Luna:

Jeg er International Board Certified Lactation Consultant (IBCLC) og Certified Breastfeeding Specialist™ fra Lactation Education Resources. Derudover er jeg akkrediteret ammevejleder i de frivillige organisationer Ammenet og La Leche League, der beskæftiger sig med amning og ammevejledning, samt tidligere uddannelsesansvarlig og bestyrelsesmedlem i Ammenet.

Jeg har en baggrund i antropologi, med særligt fokus på medicinsk antropologi. Antropologien er blandt andet søgen efter hvorfor mennesker gør som de gør, og derfor er det nødvendigt at være nysgerrig og åben overfor sine medmennesker. Den nysgerrighed og åbenhed har jeg taget med mig, som ammevejleder.

Jeg er gift med min ungdomskæreste og medskaber af to fantastiske børn fra 2014 og 2017.

Find hende på Elisaluna.dk

Læs mere om ammevejlederuddannelsen lige her!


Jeg har samarbejdet med Elisa gennem et år nu, og vi har uddannet 5 hold ammevejledere. Elisa er en powerkvinde med fagligheden i orden. Hun er grundig og virkelig fantastisk at samarbejde med.

Hvis du allerede har deltaget i ammevejlederuddannelsen og ønsker at blive doula, så skal du vide, at det beløb, du har betalt, selvfølgelig trækkes fra den samlede pris.

Jeg ønsker at booke ansøgningsamtale

Udtalelse fra en deltager på ammeuddannelsen:

Tak for et fantastisk kursus i går. Elsker jeres drive og måde at formidle på. Man bliver pumpet med viden, og I holder ikke tilbage. Det er så empowering, at I bare giver ud af alt I har. Yees! Man får ikke kun en værktøjskasse, men den bliver proppet med værktøjer. Så fedt. Eneste ulempe ved ammeuddannelsen er, at man har lyst til at lære mere og mere. Så tak for den super fede oplevelse med så mange aha-oplevelser.” 
Laura Karlsson, @dinfoedselsterapeut, doula