Bærer du på en sorg?

Kan du mærke, at selvom dit liv er gået videre, så er der måske stadig en knude i maven, hver gang, du tænker på den person, du har mistet? 

Måske ønsker du at transformere den knude til noget, der føles mere rart og kærligt. 

Måske drømmer du om at give plads til din sorg, fordi den er gledet i baggrunden i det levede liv. 

Jeg vil rigtig gerne invitere dig ind til en workshop, som forløber over to aftener, hvor vi belyser sorgens natur ud fra nyeste viden og forskning og samtidig giver vi plads til at du kan arbejde med lige præcist din sorg. 

Workshoppen er for alle, der bærer på en sorg

På vores to aftener sammen får du:

“Jeg var ikke klar over, hvor meget uforløst, jeg havde omkring min sorg over mine børn. Da jeg deltog i Astrids forløb, fik jeg åbnet op og grædt en masse, hvilket helede noget i mig. At få teoretisk viden om sorg samtidig gjorde at jeg fandt ud af, at jeg ikke er alene, og at det faktisk er helt normalt at have det, som jeg har haft det de sidste 13 år.”
Anonym kvinde
Deltager på sorgforløb

Praktiske oplysninger

Datoer & tid:
Datoer for vinterforløbet kommer snarest!

Sted: 
Doula Huset Aarhus
Trige Søndergård
Trige Centervej 75b, 1. sal
8330 Trige

Gratis parkering.
Gå højre om stuehuset på den gamle gård. Her finder du en ståltrappe op til Doula huset på første sal.

Din investering

i dig selv og det, du bærer på:
kr 1250
  • 6 timers workshop
  • Forplejning under workshoppen
  • Viden, indsigt, kærligt nærvær og mulighed for udvikling
Populær

Om din underviser

Jeg er Astrid Givard og bærer selv på en stor sorg. Den har transformeret sig til en smuk kærlighedsfortælling, jeg kan tage frem, når jeg har brug for det. Jeg kan selv styre, hvor meget den skal fylde i mit liv der, hvor jeg er kommet til i dag. For knapt 7 år siden mistede vi vores fjerde barn, Sigfred. Han døde i min mave til termin, og man kan sige, at døden passerede gennem min krop. Jeg fødte ham efter et par dage, og han var jo præcist lige så smuk og elsket som sine søskende. Her fulgte en mørk periode med sorg men også en masse kærlighed. Vi følte, at vi fik adgang til endnu dybere kærlighed, end vi nogensinde før havde følt. Siden da har jeg medvirket i flere podcasts, artikler og TV-udsendelser, da jeg dels havde og har en agenda om at gøre sorg mere tåleligt at tale om og dels føler jeg et stort behov for også at belyse den anden side af den mørke sorg, nemlig den dybe kærlighed. Jeg har specialiseret mig i sorg ovenpå mit arbejde med gravide, fødende og barslende via forskellige uddannelser, bl.a. er jeg certificeret sorgvejleder. En af kernekompetencerne, jeg som doula besidder, er evnen til at holde et trygt og kærligt rum, og jeg lover dig, at jeg vil tage mig nænsomt af dig og din sorg!

Send mig en mail, hvis du har spørgsmål

Jeg svarer dig så hurtigt, jeg kan! Forvent svar inden for 1-2 hverdage.