Jeg ønsker at booke ansøgningsamtale

Gæsteundervisere

På Dansk Doula Instituts Doulauddannelse møder du nogle af Danmarks skarpeste fagfolk som gæsteundervisere. Klik på deres navne for at læse mere om dine kommende undervisere:

Jeg har sammensat et team af kvinder, der virkelig ved meget og har megen erfaring på dette enormt vigtige område. De er alle kvinder, som inspirerer mig, og som jeg har lært så meget af. Flere af gæsteunderviserne har jeg før samarbejdet med i min virksomhed En ANDEN start.

Som uddannelsesleder varetager jeg det meste af undervisningen, og jeg strukturerer hele uddannelsen. Jeg har har allieret mig med virkelig dygtige gæsteundervisere, der underviser i de emner, jeg ikke selv er uddannet til at undervise i. Jeg har sammensat uddannelsen ud fra, hvad jeg finder essentielt for en doula at vide og kunne.

Gæsteundervisere

Du er meget velkommen til at sende mig en mail og aftale et tidspunkt for en telefonisk samtale. Du kan også helt uforpligtende få en samtale, hvis du ønsker at vide mere og mærke efter, om du føler, at dette er den rette uddannelse for dig.

Jeg ønsker at booke ansøgningsamtale