Udtalelser om doulauddannelsen hos Dansk Doula Institut


“Alt ved denne uddannelse giver for mig så meget mening, og jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik. Denne uddannelse har været med til at udvikle mig rigtig meget fagligt på den helt rigtige måde, men også en udvikling i en personligproces. Alle de forskellige rum, vi har været i sammen som hold, store valg, livsændringer og meget mere, alt det ville jeg ikke have været foruden. Jeg har fået et indblik i hvad mange gravide og par går igennem, og hvor vigtig vores rolle er. Jeg kan allerede mærke nu, at jeg
har en kæmpe fordel i min uddannelse som jordemoder, og jeg ville ønske, at alle havde en
doulauddannelse inden, fordi det netop styrker alt det, som er så vigtigt i den transformation til
forældreskabet.”

Maria Vesterlund Damgaard


“TAK. Tak for et fuldstændig fantastisk forløb, tak for mere viden og selvindsigt, refleksioner og nye perspektiver. Tak for at bringe mig noget, som jeg både kan bruge i mit Doula virke men så sandelig også i mit nuværende virke som socialrådgiver på Børne- og familieområdet. Tak for dig Astrid!”

Charlotte Kristensen, @entrygbase


“Jeg føler mig virkelig godt klædt på til at være doula. Jeg har fået helt konkrete værktøjer jeg kan bruge for at hjælpe med at afspænde, afslappe mm. Den gravide. Jeg har fået viden omkring fødsler, både det der kan gå godt, og det der kan risikere at gå galt. Jeg er blevet superskarp til amning. Jeg har fået indsigt i hvordan jeg kan hjælpe med at spotte, og måske forebygge en mulig efterfødselsreaktion. Jeg har grint. Jeg har grædt. Jeg har fået lov at udføre en ceremoni, og snust til de mere ’alternative’ aspekter af graviditet og fødsel. Jeg har lært at vigtigheden at kunne holde et rum for andre. Jeg har lært så uendeligt meget om mig selv, og om alle aspekter af graviditet og fødsel. 

Jeg føler at denne uddannelse har været en virkelig skøn blanding af uddannelse, og livslektie, og uanset om jeg selv skal have flere børn eller ej, så skal jeg hjælpe med at bringe nye små sjæle til denne verden, på den bedst mulige måde.

Jeg er glad for at snart at være igennem, og kunne komme ordentligt i gang, men jeg ville også ønske at jeg for altid skulle til doulaweekend ind i mellem og få fyldt krop, hoved og sjæl op med næring og læring.”

Christel Gianna Romsø, @christelromsoe


“Min deltagelse på doulauddannelsen hos Dansk Doula Institut har været en fantastisk selvudviklingsrejse for mig. Når man træder ind i Astrids rum bliver man mødt af en utrolig positiv energi og rummelighed, og man bliver en del af et enestående fællesskab med en masse skønne kvinder der deler din passion. Uddannelsesindholdet er så spændende og relevant for en Doula-to-be, og Astrid har fået nogle helt utroligt dygtige undervisere på programmet. En stor anbefaling fra mig, til alle som har en spirende doula i maven.”

Gitte Traberg Sørensen, @mothernurture.dk Mothernurture.dk


“Jeg vil til enhver tid anbefale doulauddannelsen hos @astridenandenstart Astrid er en hjertevarm og kompetent kvinde, med en masse erfaring, både fagligt og i livet. Og ikke mindst, er hun en dygtig underviser, som har klædt mig godt på til det, der venter efter uddannelsen. Jeg har fået masse ny og relevant viden ift. alt det en graviditet, fødsel og efterfødselstid kan indebære. Det har været et godt supplement til min faglige baggrund som fysioterapeut, og i mit daglige arbejde med gravide, mødre og babyer. Samtidig har uddannelsen givet mig mulighed for personlig udvikling, og en større forståelse for mit eget moderskab. Og det har også en stor værdi i sig selv!”

Rikke Lindgaard, @dinboernefys @dinfoedselsvejleder


“Vi har været på den vildeste personlige rejse, har fået den bedste uddannelse, har mødt den dejligste mentor. Og så er vi blevet undervist af de vildeste og mest inspirerende gæsteundervisere hos Dansk Doula Institut.”Doula fra hold 1

Ditte Marquart, @douladitte douladitte.dk


“Jeg havde håbet på at blive klogere på doulavirket, graviditet, fødsel og virksomhedsudvikling. Jeg havde overhovedet ikke regnet med den udvikling jeg som kvinde og menneske ville opleve. At omgive mig med mennesker der vil MIG, har styrket mit bånd til mig selv og til andre mennesker. 
Astrid har på et halvt år formået at skabe rum og turde holde det for os, så jeg og mine med-kolleger i dag står med en følelse af fællesskab, sammenhold og søstersolidaritet. Tak for at manifestere det rum for mig og os. 
Oveni har forløbet bragt et væld af viden fra forskellige kvinder med stærke personligheder og fagligheder der har inspireret og delt deres viden og passion. Yes! Jeg har fået både i pose og sæk.”

Helena Hammer, @kropogfodsel helenahammer.dk


“Kære Astrid, jeg får simpelthen sådan lyst til at skrive tak til dig. Den her uddannelse er så meget
mere, end jeg nogensinde kunne have forestillet mig. Det er så vildt for mig, hvor meget jeg har rykket mig i mit indre på mange forskellige planer, og jeg er enormt taknemmelig for at være landet i det her, på det her tidspunkt sammen med dig og de andre.”

Cecilie Ravn Kirkegaard, @spirendefamilier


“Hvis jeg kunne, ville jeg anbefale Astrid til alle. Både i forbindelse med uddannelse, men 100% også på andre tidspunkter! Astrid har gjort denne uddannelse til noget fuldstændig magisk – at føle sig så tryg og velkommen et sted er en fantastisk følelse.

Jeg var så nervøs, for selve “skole-delen” og eksamen, men hos Astrid er der intet, som minder den mindste smule om det, jeg frygtede. Man kan være sig selv, og Astrid har en helt speciel måde, at imødekomme hvert individ – så man kan tage alt i sit eget tempo. Der er plads til alle på denne uddannelse!

Uddannelsen har kæmpe betydning, både karrieremæssigt men også personligt. Hos mig har den været med til at heale diverse traumer, og det er jeg både Astrid og denne uddannelse taknemlig for. Jeg har lært en hel del fagligt og er blevet så meget klogere på graviditet, kvinder, babyer, fødsler og meget andet – men mest af alt har jeg udviklet mig som kvinde, medsøster, mor og meget andet. Jeg har virkelig intet dårligt at sige, alt var præcis som jeg drømmede om.

Tak for de mest magiske måneder i mit liv!”

Emilie Elletoft @dinbarselsboble


“Elsker virkelig min doulauddannelse. Det er uden tvivl den mest fantastiske uddannelse, og jeg elsker den udvikling, jeg mærker i mig selv.”

Maria Utoft Paladino, @doulaogammevejleder.dk doulaogammevejleder.dk


At være på Astrids doulauddannelse har været en helt anderledes oplevelse end læringsmiljøer normalt er. Der er ingen stress og pres – dette var så uvant for mig efter årtier i det klassiske skolesystem, at jeg havde lidt svært ved at forstå det! Da jeg fangede, at jeg var en god nok elev og slutteligt eksaminand blot ved at være mig, var det virkelig et aha-øjeblik. Astrids personlighed er så rolig og støttende, at man altid føler, at der er plads til ens “dumme” spørgsmål (og nej, sådanne eksisterer selvfølgelig ikke;). Jeg har ikke kun lært en masse om kvinder, graviditet, babyer osv. – jeg har også lært en masse om, hvordan læring burde være. 

Katrine Maria Troelsen, @lille.mirakel