Udtalelser om doulauddannelsen hos Dansk Doula Institut

“Jeg føler mig virkelig godt klædt på til at være doula. Jeg har fået helt konkrete værktøjer jeg kan bruge for at hjælpe med at afspænde, afslappe mm. Den gravide. Jeg har fået viden omkring fødsler, både det der kan gå godt, og det der kan risikere at gå galt. Jeg er blevet superskarp til amning. Jeg har fået indsigt i hvordan jeg kan hjælpe med at spotte, og måske forebygge en mulig efterfødselsreaktion. Jeg har grint. Jeg har grædt. Jeg har fået lov at udføre en ceremoni, og snust til de mere ’alternative’ aspekter af graviditet og fødsel. Jeg har lært at vigtigheden at kunne holde et rum for andre. Jeg har lært så uendeligt meget om mig selv, og om alle aspekter af graviditet og fødsel. 

Jeg føler at denne uddannelse har været en virkelig skøn blanding af uddannelse, og livslektie, og uanset om jeg selv skal have flere børn eller ej, så skal jeg hjælpe med at bringe nye små sjæle til denne verden, på den bedst mulige måde.

Jeg er glad for at snart at være igennem, og kunne komme ordentligt i gang, men jeg ville også ønske at jeg for altid skulle til doulaweekend ind i mellem og få fyldt krop, hoved og sjæl op med næring og læring.”

Christel Gianna Romsø, @christelromsoe


“Min deltagelse på doulauddannelsen hos Dansk Doula Institut har været en fantastisk selvudviklingsrejse for mig. Når man træder ind i Astrids rum bliver man mødt af en utrolig positiv energi og rummelighed, og man bliver en del af et enestående fællesskab med en masse skønne kvinder der deler din passion. Uddannelsesindholdet er så spændende og relevant for en Doula-to-be, og Astrid har fået nogle helt utroligt dygtige undervisere på programmet. En stor anbefaling fra mig, til alle som har en spirende doula i maven.”

Gitte Traberg Sørensen, @mothernurture.dk Mothernurture.dk


“Vi har været på den vildeste personlige rejse, har fået den bedste uddannelse, har mødt den dejligste mentor. Og så er vi blevet undervist af de vildeste og mest inspirerende gæsteundervisere hos Dansk Doula Institut.”Doula fra hold 1

Ditte Marquart, @douladitte douladitte.dk


“Jeg havde håbet på at blive klogere på doulavirket, graviditet, fødsel og virksomhedsudvikling. Jeg havde overhovedet ikke regnet med den udvikling jeg som kvinde og menneske ville opleve. At omgive mig med mennesker der vil MIG, har styrket mit bånd til mig selv og til andre mennesker. 
Astrid har på et halvt år formået at skabe rum og turde holde det for os, så jeg og mine med-kolleger i dag står med en følelse af fællesskab, sammenhold og søstersolidaritet. Tak for at manifestere det rum for mig og os. 
Oveni har forløbet bragt et væld af viden fra forskellige kvinder med stærke personligheder og fagligheder der har inspireret og delt deres viden og passion. Yes! Jeg har fået både i pose og sæk.”

Helena Hammer, @kropogfodsel helenahammer.dk


“Kære Astrid, jeg får simpelthen sådan lyst til at skrive tak til dig. Den her uddannelse er så meget
mere, end jeg nogensinde kunne have forestillet mig. Det er så vildt for mig, hvor meget jeg har rykket mig i mit indre på mange forskellige planer, og jeg er enormt taknemmelig for at være landet i det her, på det her tidspunkt sammen med dig og de andre.”

Cecilie Ravn Kirkegaard, @spirendefamilier


“Elsker virkelig min doulauddannelse. Det er uden tvivl den mest fantastiske uddannelse, og jeg elsker den udvikling, jeg mærker i mig selv.”

Maria Utoft Paladino, @doulaogammevejleder.dk doulaogammevejleder.dk


At være på Astrids doulauddannelse har været en helt anderledes oplevelse end læringsmiljøer normalt er. Der er ingen stress og pres – dette var så uvant for mig efter årtier i det klassiske skolesystem, at jeg havde lidt svært ved at forstå det! Da jeg fangede, at jeg var en god nok elev og slutteligt eksaminand blot ved at være mig, var det virkelig et aha-øjeblik. Astrids personlighed er så rolig og støttende, at man altid føler, at der er plads til ens “dumme” spørgsmål (og nej, sådanne eksisterer selvfølgelig ikke;). Jeg har ikke kun lært en masse om kvinder, graviditet, babyer osv. – jeg har også lært en masse om, hvordan læring burde være. 

Katrine Maria Troelsen, @lille.mirakel