Grunduddannelse i amning er for dig, der brænder for at støtte og vejlede familier i amning.
Du arbejder måske allerede som doula, jordemoder, børnesundhedsvejleder, sygeplejerske, fysioterapeut, osteopat, KST behandler, kiropraktor, sundhedsplejerske, læge, bærevejleder eller som en anden fagperson omkring nye familier og ønsker at få mere viden om amning og flere konkrete værktøjer i dit virke.
Det kan også være, at din interesse og passion er udsprunget fra dine egne erfaringer, og at du derfor har en drøm at blive ammevejleder og hjælpe andre familier.
Når du har gennemført forløbet, har du et godt fundament for at kunne undervise og vejlede ammende familier. Uddannelsen henvender sig til alle, der brænder for at vejlede og støtte nye familier. På forløbet lærer du den grundlæggende teori og praksis om amning og du lærer om din rolle som vejleder.
Efter talrige forespørgsler om at komme tættere på København, tilbyder vi nu vores Grunduddannelse i amning i en eksklusiv fast track-version på en betagende kystnær destination midt i Danmark, hvor du kan nyde godt af en fantastisk uddannelsesoplevelse og samtidig networke og sparre med ligesindede.
Vi skal være på Knudshoved – et moderne konferencecenter i historiske omgivelser lige midt i Danmark. Med en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab, vil du opleve et behageligt og inspirerende læringsmiljø, med faciliteter der skaber en hjemlig atmosfære og der fremmer fokus og læring.
I pauserne kan du nyde de beroligende lyde af bølgerne, den friske havbrise og den betagende udsigt. Medbring et håndklæde, hvis du har lyst til at dyppe tæerne.
Modul 1 modtages ved tilmelding og sendes til os i god tid, inden vi mødes.
Modul 2 afholdes ved fysisk fremmøde, enten over 2 dage i Doula Huset eller som Fast Track model i Nyborg. Se dato længere nede. Vi gennemgår amningens anatomi og fysiologi samt de hyppigste udfordringer hos ammende familier, løsningsforslag og hjælpemidler.
Vi taler om kommunikation og gennemgår elementer som lytteteknik, vejledning og rådgivning. Du lærer, hvordan du bedst kommunikerer og formidler med respekt for den enkelte familie og den enkelte ammendes autonomi.
Vi gennemgår, hvordan du kan bygge din ammevejledning op fra start til slut, og hvordan du kan gå videre med din business. Afslutningsvist er der en casebaseret “eksamen”, hvor du får lov at brilliere med alt det, du nu kan og ved. Undervisningen tager udgangspunkt i oplæg samt case-arbejde, baseret på ammevejledning i praksis.
6395 kr. + moms (moms kommer oveni)
Du kan betale i 2 rater. Begge rater skal være betalt, inden vi mødes.
Ønsker du at blive doula på Dansk Doula Institut, er ammevejlederuddannelsen en del heraf, og du skal da ikke tilmelde dig seperat.
Fredag d. 10. november 2023 kl. 10-16
Lørdag d. 11. november 2023 kl. 10-16
Tilmeldingsfrist: d. 27. oktober 2023 om:
Lørdag d. 2. marts 2024 kl. 8.30-20
Tilmeldingsfrist: d. 29. december 2023 om:
Begge undervisningsdage er kl. 10-16.
Dørene åbner ca. 15 min., før undervisningen går i gang, hvor du kan ankomme og lande med en kop the/kaffe.
Vi serverer frokost, eftermiddagskage, snacks og drikkevarer hele dagen.
Uddannelsen foregår i:
Doula Huset Aarhus
Trige Centervej 75b, 1. sal
8380 Trige
Undervisningen starter kl. 9.30 og vi slutter efter aftensmad ca. kl. 20. Du er velkommen fra kl. 8.30, hvor der serveres morgenmad.
Vi serverer udover morgenmad frokost, eftermiddagskage, aftensmad og drikkevarer hele dagen.
Uddannelsen foregår på:
Kursuscenter Knudshoved
Fyrvej 1,
5800 Nyborg
Ammevejlederuddannelsen afholdes af Elisa Luna, ammespecialist og IBCLC og Astrid Givard, doula, coach og ammevejleder.
Tilsammen har vi over 21 års erfaring med at støtte og vejlede nye familier, og vi har vejledt og hjulpet flere hundrede kvinder.
Foruden faglig viden, har Astrid og Elisa også personlig erfaring med amning og har ammet hhv. fire og to børn.
Historien bag vores samarbejde:
For nogle år siden mødte vi hinanden i en lille privat børnehave, hvor vores to jævnaldrende børn gik sammen. Vi begyndte at følge hinanden på de sociale medier og snakkede sammen, hver gang vi mødtes i børnehaven. Flere spurgte os, om det ikke var træls at have en konkurrent så tæt på, men ingen af os følte os som konkurrenter, nærmere kolleger. Endelig en kollega tæt på! Da Astrid fødte sit 5. barn, drillede amningen, og Elisa hjalp og støttede, så det kom til at køre, og på den måde lærte vi hinanden meget bedre at kende.
Vi talte mere og mere om vores fælles passion – AMNING!
Vi begyndte at drømme sammen. Hvordan kunne vi hjælpe endnu flere familier, når vi ikke havde tid til mere? Hvordan kunne vi skabe større sammenhold og flere kolleger? En dag stod det klart – vi ville udbrede vores viden og erfaring, så mange mange flere familier landet over kunne få den rette støtte, fri for forældede råd og myter.
Vi har gennemført ammevejlederuddannelsen mange gange nu, og det stopper aldrig med at være virkelig fedt at sende endnu flere ammevejledere ud i verden.