Doulahåndbogen er bogen, jeg altid har manglet i min doulataske 🤩
Doulahåndbogen får du, når du starter på Dansk Doula Institut men du kan også købe den her.

I Doulahåndbogen har jeg samlet al den viden og de tips og tricks, jeg har tillært mig gennem de sidste 14+ år som doula. Det er ikke en bog om fødsler – dem findes der masser af. Det er en opslagsbog, hvor du som doula kan slå op, hvis din klient eksempelvis har udfordringer med søvnen, eller du mangler en guide til at lave placentaprint osv. Du kan desuden finde de etiske overvejelser, der ligger til grund for mit doulaarbejde og min doulauddannelse, et udkast til en doulakontrakt, lidt om hvordan du som doula kan strukturere dine møder med klienterne osv. 

Doulahåndbogen forudsætter, at du har en doulauddannelse, hvor du formentlig har lært om flere af emnerne. Der kan muligvis være emner, som kræver, at du tager kurser i dem, før du kan få gavn af de oversigter, jeg har lavet. 

Du vil ikke få glæde af Doulahåndbogen, hvis du ikke har en doulauddannelse – den er ikke skrevet til forældre, partnere, jordemødre eller andre med interesse i feltet. Den er skrevet til doulaer – den første danske bog til doulaer! ❤️

Doulahåndbogen – en opslagsbog for Doulaer:

Pris: 425 kr. inkl. moms

Pris med forsendelse: 465 kr. inkl. moms

Jeg sender kun i DK. Har du brug for at få sendt bogen til udlandet, så skriv til mig på kontakt@danskdoulainstitut.dk

Køb Doulahåndbogen – modtag med posten

Bogen afsendes med DAO i løbet af 1-3 hverdage.

Køb Doulahåndbogen – afhentning i Doula Huset