doulauddannelse

Praktiske oplysninger

Her følger en række praktiske oplysninger om uddannelsen til Doula hos Dansk Doula Institut.

Ansøgning og adgangskrav

For at få en plads på Doulauddannelsen kræver det, at dit hjerte banker for arbejdet med gravide, fødende og barslende. Det er ikke et krav, at du selv har født. Din interesse og passion alene er adgangsgivende til uddannelsen.

I forbindelse med optagelse på uddannelsen har vi en telefonisk ansøgningssamtale, hvor vi mærker efter, om kemien er i top. Det eneste, du skal forberede til samtalen er de eventuelle spørgsmål, du måtte have. Derudover bliver det en rar og behagelig samtale, som du ikke behøver være nervøs for.

Til samtalen får du at vide, om du bliver tilbudt en plads. Vælger du at takke ja til pladsen, skal du betale første rate (eller det fulde beløb), og din plads er dermed sikret.

Jeg fylder holdet op efterhånden, som der kommer tilmeldinger, og det sker efter først til mølle-princippet. Der er max 10 pladser på holdet. Når du har meldt dig til, så kan du ikke fortryde din tilmelding. Men hvorfor skulle du også det, hvis du har fulgt dit hjerte og meldt dig til, fordi du virkelig brænder for at blive doula og ammevejleder?

Ansøgningssamtalen varer 30-45 min. og er telefonisk. Er der ingen tider i linket, der passer dig, så send mig en mail, og vi finder ud af det.

Hvad får jeg for min investering hos Dansk Doula Institut?

doulahåndbogen

Bonus 1

Som doulaaspirant modtager du Doulahåndbogen, som er et stort opslagsværk for doulaer. I Doulahåndbogen har jeg samlet al den viden og de tips og tricks, jeg har tillært mig gennem de sidste 14+ år som doula. Den har et format, som gør den let at medbringe til fødsler og når du er ude ved klienter. I bogen er der notessider, så du kan tilføje alt det, du selv har af tips og tricks. Værdi 395 kr. + moms.

rebozo

Bonus 2

I velkomstgave modtager du din helt egen rebozo direkte fra Mexico, så du kan komme i gang med at hjælpe en masse gravide fra starten. Allerede på første modul lærer du at bruge rebozoen, og fra da af har du dit første værktøj, som du skal ud at bruge.

Din investering

44.444 kr. + moms = 55.555 kr. i alt. 

Du kan naturligvis betale i op 12 rater. Jo tættere på uddannelsesstart, du booker, jo færre rater kan du få. Uddannelsen skal nemlig være færdigbetalt, når du får overrakt dit eksamensbevis. 

Har du brug for en særlig ordning, så skriv til mig, og vi finder en løsning.

Nb! Har du allerede taget ammevejlederuddannelsen hos os, fratrækkes den naturligvis din samlede betaling. Dette gælder dog ikke på Retreat Edition.

Vigtigt! Læs Handelsbetingelser her!

Der er åbent for ansøgningssamtaler til hold 7  – Tilmeldingsfrist d.  25. september 2024.

Adresse

Dansk Doula Instituts Doulauddannelse afholdes i Jylland, nærmere betegnet i en forstad til Aarhus.
Adressen er:

DOULA HUSET AARHUS
Trige Søndergaard
Trige Centervej 75b, 1. sal
8380 Trige

Om Doula Huset:
Doula Huset ligger på første sal i stuehuset. Du finder en ståltrappe uden på huset, som leder op til Doula Huset. Gå ind i gården og højre om stuehuset – så ser du trappen. På skiltet står der Mødelokale, og på trappen hænger der et banner, hvor der står Doula Huset. 

Huset er sko-frit, så tag gerne varme sokker eller hjemmesko med i de kolde måneder.

Parkering:
Gratis og lige udenfor gårdspladsen

Offentlig transport:
Bybus 2A går lige til døren. Bus 118 går i nærheden og giver en lille frisk gåtur på ca. 700 m.

Overnatning:
For jer der kommer langvejs fra, er der masser af gode Bed & Breakfasts i nærheden.
I Trige er der eksempelvis Vibes B&B.

På Airbnb er der bl.a. et anbefalelsesværdigt sted på Præstegårdsvej 37 i Hinnerup men der er også muligheder i Trige. 
Inde i Aarhus er der ligeledes mange muligheder for overnatning.

Samkørsel:
Efter tilmelding optages du i Facebookgruppen for alle tilmeldte, og her kan I også koordinere samkørsel.

Eksamen

På Dansk Doula Institut har jeg valgt IKKE at lade mig inspirere af det traditionelle uddannelsessystem, som jeg har selv har rigelig erfaring med qua mine uddannelser. Jeg husker mange eksaminer, hvor jeg studerede noget så indædt, at jeg blev så træt af det og efterfølgende glemte alt om stoffet. 

Den vej går vi ikke nedad på Dansk Doula Institut! Tværtimod er eksamen en initiering – og en mulighed for, at du kan få lov at fremlægge et produkt, et projekt, noget du brænder for, en workshop, et oplæg, ny viden du gerne vil præsentere, en præsentation af dit virke som doula, en præsentation af dig som doula, noget praktisk du vil undervise i, øve eller vise, en refleksionsøvelse du vil give videre, at du vil skabe noget eller demonstrere en behandling. Alt er muligt inden for doulafagets rammer. Du skal tænke det som en forberedelse til dit efterfølgende virke som doula og som en initiering. 

Eksamen er to dages ren berigelse, og det bliver hyggeligt, trygt og sjovt – det lover jeg. 

Hold 6 starter om

Dage
Timer
Minutter
Sekunder