Livet som selvstændig og/eller iværksætter kan til tider være udfordrende og ensomt. Gennem mine mange år som selvstændig doula, ammevejleder og coach har jeg gjort mig mange dyrekøbte erfaringer, som du måske kan slippe for. Jeg har desuden hjulpet rigtig mange små selvstændige i gang med hjemmeside, idéudvikling, instagram-minikursus, at lægge strategier og meget mere. Det er min store passion at hjælpe mine kære kollegaer og andre iværksættere videre!

Business-sparring er for dig, der:

Du kan fx få hjælp til:

Du kan også bruge sessionen til bare at “pick my brain” og spørge til alt det, der fylder i din virksomhed.

Du får mest ud af sessionen, hvis du er topmotiveret for at handle på din drøm. Jeg tager ikke ansvar for, om du får udført det, vi aftaler, men jeg vil gøre mit bedste for at give dig konkrete og lette handlemuligheder.

Din investering

NYT længerevarende MENTORFORLØB

Trænger du til at have en mentor, som du kan sparre med løbende og læne dig op ad i din opstarts- og/eller udviklingsproces? Så læs med her! Du kan få op til et helt års mentorforløb med mig som din coach, der inspirerer og støtter dig i at opnå dine drømme! Jeg holder dig op på dine deadlines, så du når de mål, du sætter dig.

Mentorforløbet indebærer:

Mentorforløb businesssparing

Tag handling i dag!

Skriv til mig for at aftale en tid. Kom endelig med et udspil til hvilke dage, der er mulige for dig. Jeg glæder mig helt vildt til at støtte dig i din videre udvikling! Skriv til mig på kontakt@danskdoulainstitut.dk eller brug formularen herunder: